Image: ARROW DOWN

Switchen: een nieuwe meter!

Ruil nu uw oude bloedglucosemeter in voor een Contour®Next One, of een Contour®. Graag kijken wij met u welke meter door uw zorgverzekeraar wordt vergoed en welk type meter het best past bij uw diabetes management. Bel onze klantenservice 0800 235 22 937 op kantoordagen van 9.00 tot 17.00 uur en overleg welke meter bij uw situatie past. U kunt ook mailen naar info@diabetes.ascensia.nl. Omschrijf in uw
e-mail duidelijk welk type meter en strips u momenteel gebruikt. Tevens is het voor ons belangrijk om te weten wie uw stripleverancier is en bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ascensia, CONTOUR, Second-Chance  zijn handelsmerken van Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Apple en het Apple-logo zijn in de Verenigde Staten en andere landen gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een service van Apple Inc. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van betrokken merk hierin onder licentie. Google Play is een handelsmerk van Google Inc.

Nieuwsbrief registratie formulier