Hulpbronnenpagina voor zorgverleners

Welkom op de hulpbronnenpagina voor zorgverleners. Deze pagina bevat waardevolle informatie als aanvulling op de training die u zult ontvangen of al hebt ontvangen van uw klinische trainingsmanager van Eversense. De informatie op deze pagina is geen vervanging voor de informatie in onze product labeling. Zorg ervoor dat u de Eversense procedure training heeft volbracht en de product labeling helemaal hebt gelezen voordat u de procedures voor het inbrengen en verwijderen van de Eversense XL-sensor uitvoert. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt, kijk dan eens op onze FAQ pagina of neem contact op met de klantenservice van Ascensia Diabetes Care. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over het Eversense XL CGM-systeem?

Brochure over Eversense XL voor zorgverleners

Downloaden PDF

Video’s over de Eversense XL-procedure

Let op: Sommige inbrenghulpmiddelen hebben een rood vergrendelingslipje dat verwijderd moet worden voor gebruik van het hulpmiddel.

 
 
 

Instructies voor het inbrengen en verwijderen van de Eversense-sensor

 
 
 

Aanvullende klinische hulpbronnen voor uw patiënten

 

Eversense Data Management Systeem (DMS) Pro

Het Eversense Data Management Systeem (DMS) Pro is een webgebaseerde applicatie voor zorgverleners om de glucosegegevens van hun patiënten die het Eversense CGM-systeem gebruiken te beheren en beoordelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eversense DMS Pro
 
 

Eversense DMS Pro Gebruikershandleiding