Scroll to the next section

Garantiekaart 

Wij bieden u graag optimale service. Voor de garantie op uw bloedglucosemeter verwijzen wij u naar de gebruikershandleiding van uw bloedglucosemeter.
Via onze klantenservice kunt u uw meter laten registeren. Indien er problemen met uw meter zijn, en u neemt contact met ons op, dan weten wij direct welke meter u in gebruik heeft. 

Garantiekaart

In het startpakket van uw bloedglucosemeter treft u een garantiekaart. Indien u deze kaart invult en aan ons stuurt kunnen wij uw gegevens noteren. En indien u dat op prijs stelt kunt u door ons geïnformeerd worden over nieuwe producten. Onze klantenservice medewerkers staan voor uw klaar indien u problemen heeft met uw bloedglucosemeter. 

Ascensia, CONTOUR, Second-Chance  zijn handelsmerken van Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Apple en het Apple-logo zijn in de Verenigde Staten en andere landen gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een service van Apple Inc. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van betrokken merk hierin onder licentie. Google Play is een handelsmerk van Google Inc.