Eversense Data Management Systeem (DMS)

Eversense DMS

Eversense DMS biedt verschillende soorten rapporten zodat u eenvoudiger uw glucosetrends over langere tijdsperioden kunt bekijken. Met deze informatie kunt u samen met uw zorgverlener plannen hoe u veranderingen kunt aanbrengen in uw levensstijl die invloed hebben op uw diabetesmanagement zodat u binnen uw persoonlijke streefwaarden blijft. Na het aanmaken van uw Eversense account, kunt u zich aanmelden bij het DMS met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hier kunt u eenvoudig rapporten met glucosegegevens tot een jaar terugkijken en afdrukken. Uw gemiddelde, hoogste en laagste glucosemetingen van de sensor, gemiddelde dagelijkse kalibraties en de draagtijd zijn bovenaan elk rapport gemarkeerd.

Eversense DMS

DMS Rapporten

Zie glucosemetingen gedurende een specifieke tijdsperiode. Elk rapport geeft individuele glucosemetingen weer.

DMS Rapport Glucosedistributie
GLUCOSEVARIABILITEIT

Dit rapport toont gemiddelde glucosewaarden gedurende de dag voor de geselecteerde periode, samen met patronen en glucosevariabiliteit.

DMS Glucosetrend en Rapport Glucosegeschiedenis
GLUCOSETREND EN -GESCHIEDENIS

Met het rapport Glucosetrend kunt u meerdere dagen aan glucosegegevens over elkaar leggen om trends en patronen op verschillende momenten van de dag te bepalen. Met het rapport Geschiedenis kunt u verschillende metingen door de tijd heen ordenen en visualiseren.

DMS Rapport Glucosedistributie
RAPPORT GLUCOSEDISTRIBUTIE

Het rapport Glucosedistributie ordent uw glucosegegevens volgens uw streefwaarden en waarschuwingsniveaus voor glucose. U kunt het ook gebruiken om verschillende tijdsperioden in afzonderlijke cirkeldiagrammen te vergelijken om verschillende datumbereiken te vergelijken.

Eversense DMS Pro

Het Eversense Data Management Systeem (DMS) Pro is een gebruiksvriendelijke, webgebaseerde applicatie die zorgverleners kunnen gebruiken om de Eversense XL CGM-gegevens van hun patiënten te bekijken.
Zorgverleners kunnen trends, rapporten en gebeurtenissen beoordelen van patiënten die hun CGM-gegevens met hun behandelaar delen.

 

 

 

Eversense DMS Pro