Image: ARROW DOWN

NIEUWS

Actueel bij Ascensia Diabetes Care

Ascensia Diabetes Care bereidt zich voor op de toekomst

Begin 2016 ontstaat Ascensia Diabetes Care vanuit een samenwerking tussen Bayer Diabetes Care en Panasonic Healthcare. Na meer dan 20 jaar samengewerkt te hebben gaat Ascensia Diabetes Care zelfstandig verder met een hoofdkantoor in Bazel. „Deze stap is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven“, verklaart Michael Kloss, algemeen directeur van Ascensia Diabetes Care. „We zijn zeer verheugd over de succesvolle afronding van de transactie en kijken uit naar de volgende stappen en successen die we gezamenlijk willen bereiken.“ 

Ontwikkeling van algemene oplossingen voor diabetes management

Het bedrijf zet de meer dan 70 jaar ervaring van Bayer Diabetes Care voort en Ascensia blijft in de toekomst een betrouwbare partner in de diabetes zorg en blijft werken aan een sterk merk en praktische oplossingen voor mensen met diabetes. Hierin wordt de Diabetes Care-kennis gecombineerd met de kennis van een technologieconcern (Panasonic Healthcare). Samen kunnen we innovatiemogelijkheden benutten, de weg naar een succesvolle toekomst inslaan en de toonaangevende rol op de Diabetes Care-markt vasthouden en uitbreiden. Ascensia wil op deze wijze blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en de lat nog hoger leggen; als aanbieder van bloedglucose controlesystemen en als ontwikkelaar van algemene oplossingen voor diabetes management. Innovatie zit namelijk in de genen van ons bedrijf. „Onze werkwijze blinkt uit door flexibiliteit, ondernemersgeest en dynamiek“, legt Kloss uit. In dit traject blijft de patiëntenzorg in het middelpunt staan van de missie van Ascensia Diabetes Care. Klanten van Ascensia kunnen daarbij blijven vertrouwen op de bekende kwaliteit, service en nauwkeurigheid van de systemen.

Ascensia, CONTOUR, Second-Chance  zijn handelsmerken van Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Apple en het Apple-logo zijn in de Verenigde Staten en andere landen gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. App Store is een service van Apple Inc. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van betrokken merk hierin onder licentie. Google Play is een handelsmerk van Google Inc.

Nieuwsbrief registratie formulier